Поки що не розумію, хто такий містер Зеленський, — Гірняк про своє можливе призначення на керівника ОДА

IMG_1688

На думку заступника голова Львівської облради Володимира Гірянка, керівник обласної державної адміністрації повинен мати прямі контакти із президентом та оточенням.

«Я поки що не розумію, хто такий містер Зеленський. Певні кроки мені подобаються, наприклад те, щоб забрати портрети глави держави з кабінетів чиновників. Позабирати з обласної адміністрації червоні килими – це правильно. Треба зробити гарно, європеїзувати ці речі», - розповів Гірняк в інтерв'ю Leopolis.news.

«В облраді я працюю три з половиною роки, але часто дискутую з людьми, які давно обіймають тут посади. Ще скажу, що мій перший досвід подібної роботи, за який я отримав стипендію, був у парламенті Канади. Працював у системі держслужби з 1997 року, знав, як тут принижують, бо тоді це було жахливо. У 20 років я став депутатом міської ради і виграв стажування в парламенті Канади. Мені пощастило, бо був помічником міністра праці Канади. Мене тоді вразило ставлення до людей! Міністр праці Канади і 20-річний я сиділи один навпроти одного, він робив мені каву, викликав нам таксі, спілкувався на рівних. За час своєї роботи з ним я перетинався також з іншими депутатами канадського парламенту. Там зрозумів, що ставлення до людей – це визначальна річ. У нашій державі пройшло дві революції й остання має назву Революція гідності. Тому в цих стінах, відчуваю, бореться минуле та майбутнє. Майбутнє все одно переможе – рано чи пізно», - сказав Гірняк.

Читайте також: Скандал у Львівській облраді: Ганущин заявив, що Гірняк хоче змістити його з посади 

Нагадаємо, 22 квітня, відразу після другого туру виборів Президента України, голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що залишає посаду.

Відповідно до закону, голови ОДА призначаються Президентом, їх повноваження закінчуються з моменту вступу на посаду нового глави держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: