Віднині потяги зі Львова до Перемишля тимчасово не курсуватимуть

залізниця

Триватимуть такі незручності до п’ятниці включно.

Із 27 по 31 травня не курсуватиме низка потягів, що прямують через Львів до польського Перемишля у зв'язку із ремонтом колії "Перемишль-Медика".

Про це повідомляють у прес-службі "Укрзалізниці".

Відтак, у зазначений період потяги, що курсують з України до Польщі, обмежуватимуть маршрут прямування до станції Медика (Польща) та до Львова.

Поїзд №36/35 Одеса – Перемишль із 26 по 31 травня їхатиме лише до станції Медика (Польща). Графік руху не змінився. Утім, для тих пасажирів, котрі прямують до Перемишля, на станції Медика польська залізниця забезпечить пересадку на автобуси до Перемишля та у зворотному напрямку. Так, автобус вирушатиме із Медики о 10:02, а прибуватиме до Перемишля о 10:45. Зворотне відправлення автобуса з Перемишля о 17:34, прибуття до Медики о 18:17.

Швидкісний поїзд №706/705 Київ, Львів – Перемишль у період з 27 по 31 травня також курсуватиме до станції Медика. Пасажири, які прямують до Перемишля, на станції Медика матимуть змогу пересісти на автобуси до Перемишля та у зворотному напрямку. Автобус, передбачений для пасажирів цього поїзда, вирушатиме з Медики о 12:37, прибуватиме до Перемишля о 13:20. Зворотне відправлення з Перемишля – о 14:40, прибуття в Медику – о 15:23.

Швидкісний потяг №716/715 Київ – Перемишль у період з 27 по 31 травня курсуватиме лише до Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: