Аварія на шахті «Лісова»: Зеленський приїде на Львівщину

630_360_1555699812-2874

У середу, 29 травня, Президент України Володимир Зеленський приїде на шахту «Лісова» державної компанії «Львіввугілля», на якій унаслідок обвалу породи загинули двоє шахтарів.

Про це повідомляє Українська Правда.

«Сьогодні відбудеться робоча поїздка президента України Володимира Зеленського на шахту "Лісова" у селі Селець Сокальського району Львівської області, де вночі сталася аварія, внаслідок якої загинули люди.

Нагадаємо, сьогодні, 29 травня, під час обвалу породи на шахті «Лісова» ДП «Львіввугілля» загинули 22-річний Михайло Туркало та 48-річний Михайло Павлик.

У Михайла Павлика залишилося троє дітей. Всього в шахті знаходиться 69 гірників (на аварійній ділянці – 21 гірник). Шахта працює в штатному режимі.

Як інформують у прес-службі поліції Львівської області, за фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: