«Карпати» відправили «Арсенал» до Першої ліги, а самі зіграють в стикових матчах

5ceeab58a3dac

Львів'яни посіли 10-те місце в турнірній таблиці, а каноніри фінішували останніми.

Львівські «Карпати» в 32-му турі чемпіонату України обіграли на виїзді київський «Арсенал» з рахунком 3:2, але не змогли уникнути участі в стикових матчах за право залишитися в Прем'єр-лізі. Господарі поля відкрили рахунок вже на 4-й хвилині зустрічі, але львів'яни ще до перерви не тільки зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

«Карпати», що залишилися напередодні без тренера, втримали перемогу, але в паралельному матчі «Олімпік» зумів не програти «Ворсклі», а це означає, що «Карпати» залишаться на 10-му місці в турнірній таблиці і зіграють з третьою командою Першої ліги в стиках.

«Арсенал» зайняв пізніше місце в турнірній таблиці і автоматично вилетів до нижчої ліги. Їх місце в еліті наступного сезону займе переможець Першої ліги «Дніпро-1».

«Арсенал» – «Карпати» – 2:3
Голи: Ковпак (4), Авагімян (90+2) – Нестеров (18), Мякушко (20, пен), Мірошниченко (45+2)

«Арсенал»: Підківка, Вакуленко (Кадімян, 46), Сагуткін, Башлай (Янаков, 32), Домбровський, Калитвинцев, Авагімян, Жичиков, Оріховський, Дубінчак, Ковпак (Ліпартія, 11).

«Карпати»: Кучинський, Мірошниченко, Гуйє, Ковтун, Онгла, Мякушко, Кльоц, Гуцуляк, Нестеров (Федецький, 36), Понде, Ді Франко (Дебелко, 80).

Попередження: Кльоц (16), Онгла (44), Оріховський (47), Понде (71), Федецький (76), Янаков (82).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: