«Арена Львів» готова прийняти матчі збірної України у відборі на Євро-2020

630_360_1559131787-687

У червні на «Арені Львів» збірна України з футболу проведе поєдинки зі збірними Сербії та Люксемуругу в рамках відбору на Євро-2020.

Завдяки найсучаснішим нідерландським технологіям у березні на штучну основу «Арени Львів» був постелений новий натуральний газон, і наразі він перебуває в ідеальному стані. Про це повідомляє прес-служба УАФ.

«Арену Львів» було зведено до Євро-2012, і старий газон уже потребував заміни. Завдяки підтримці керівництва УАФ, Міністерства молоді та спорту України, Міністерства фінансів України, місцевих владних структур усі роботи проходили згідно із запланованим графіком», — зазначив директор «Арени Львів» Юрій Майборода.

Залишився задоволеним виконаними на «Арені Львів» роботами і голова Федерації футболу Львівської області Олександр Шевченко. На його думку, новий газон відповідає всім вимогам, і тепер на стадіоні можна проводити офіційні футбольні матчі не лише підопічних Андрія Шевченка, а й жіночої збірної, представників інших вікових груп. Є сподівання, що саме тут прийматимуть своїх суперників і кращі місцеві футбольні команди.

Новий газон «Арени Львів» за належної експлуатації може прослужити до 10-ти років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: