У Львові виступить етно-джазовий дует КоКо Меланж

9 червня о 15.00 у музичному салоні львівської опери виступить дует КоКо Меланж.

КоКо Меланж – це етно-джазовий проект двох прекрасних музикантів: визнаного майстра ліричної імпровізації піаніста Романа Коляди та етнологині, співачки Анастасії Колодюк, яка вміло поєднує автентику, джаз та класику у своїх вокальних інтерпретаціях етніки. Слово «меланж» за словами музикантів якраз і означає рівноправне поєднання двох різних стихій у єдине ціле. Ну а КоКо – це просто перші літери прізвищ музикантів.

Вони випустили спільний альбому у січні цього року і вже встигли показати його програму як в Україні, на концертах від Харкова до Івано-Франківська, так і за кордоном, вдало виступивши восени минулого року у Німеччині. Їхнім виступам раділи сцени фестивалів Віа Карпатіа у Криворівні, Джаз Коктебель у Чорноморську, Віртуози Фолку у Києві. На останньому дует отримав диплом лауреата.

Нині дует готує спільний концерт з оркестром українського радіо, та готується представити Україну на музичному фестивалі у Барселоні, а до Львова везе камерну програму, у якій пісні, зібрані у фольклорних експедиціях особисто Анастасією, музиканти одягли у вишукані шати, в яких переплелися вишукане фортепіано Романа Коляди та майстерний вокал й органічне відчуття традиції Анастасії Колодюк.

Роман Коляда – автор 5 авторських альбомів, кількох поетичних збірок, ведучий програм українського радіо та телебачення.

Анастасія Колодюк – етнологиня, учасниця гуртів ДомРа, Королівна та КоКо Меланж, учениця Ніни Матвієнко.

По завершенні концерту очікується автограф-сесія та можливість неформально поспілкуватися з музикантами.

Квитки на концерт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: