У Львові збирають кошти для участі дітей-сиріт у чемпіонаті світу з футболу

Цієї п'ятниці, 14 червня, відбудеться благодійний захід з метою зібрати кошти для участі футбольної команди «КОПА» в світовому турнірі «Hope for Mundial» у Варшаві.

До складу ФК «Копа» входять діти-сироти, діти, які опинилися у скрутних життєвих обставинах, з малозабезпечених та багатодітних сімей. Торік юні футболісти посіли перше місце у світовому чемпіонаті. Цього року світовий турнір Hope for Mundial відбудеться 13-14 липня у Варшаві. ФК «Копа мріє захистити титул чемпіона та є єдиним представником з України.

Організатор благодійного заходу «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ.

В програмі заходу презентація футбольної команди «Копа», представлення форми, в якій хлопці поїдуть на турнір від партнерів, фуршет, виступ гурту «ЛТК”» та хедлайнера гурту МЕРІ.

Сума, яку необхідно зібрати, становиться біля 3 тисячі Євро. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на перевезення дітей і супровід на турнір, проживання, сувеніри, відвідини місцевих музеїв. Під час поїздки хлопці не лише братимуть участь у змаганнях, а знайомитимуться із традиціями і культурою даної країни.

Захід відбуватиметься за підтримки фундації Юрія Турянського «Почни з себе» та Відділення НОК України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: