У Вакарчука заявили, що Садовий сказав неправду про спільних кандидатів

screenshot51

У партії музиканта Святослава Вакарчука «Голос» стверджують, що інформація про начебто якісь домовленості між партіями, яку наполегливо озвучує лідер «Самопомочі» Андрій Садовий, не відповідає дійсності.

Про це повідомляє прес-служба партії у Twitter.

«Політичні ігри та договори за спиною виборців – це стара політика, яка повинна піти в минуле. Нова політика – це прозорість та підзвітність. Обирати повинен виборець. Має звучати його голос», - заявили у політсилі.

Натомість, міський голова Львова та очільник партії «Самопоміч» Андрій Садовий домовився про зустріч із лідером партії «Голос» Святославом Вакарчуком для обговорення можливого об’єднання і висунення спільних кандидатів на мажоритарних округах. Про це він написав у своєму Twitter.

«Вчора вчергове запропонував Вакарчуку узгодити спільних кандидатів на округах. Ми готові до компромісів. Конкурувати нам між собою, коли в опонентах місцеві феодали як Дубневич на Львівщині, чи Деркач на Сумщині - нема сенсу! Домовились зустрітись в найближчі дні і поговорити», - заявив Садовий.

Він також похвалився, що на місцях такі об’єднання вже відбуваються.

«Поки ми у верхах шукаємо порозуміння, наші осередки на місцях самі беруть справу в свої руки. На Рівненщині активісти "Самопомочі", "Голосу" та "Сили людей" домовились спільно працювати на перемогу представника "Самопомочі", відомого в місті правозахисника Миколи Бляшина», - розповів очільник Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: