Реєстрація Клюєва та Шарія кандидатами у нардепи: Кривонос закликав ЦВК не провокувати ветеранів АТО

74e8d58f-b547-4f13-8962-395b1ba4b650

Реєстрація кандидатами у народні депутати главу АП часів Януковича Андрія Клюєва та проросійського блогера Анатолія Шарія — це «ступінь неповаги до тисячі загиблих на війні, яку розв'язали вищеназвані».

Про це заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос заявив у Facebook.

«Як це розуміти? Провокація, чи намагання перевірити міць нервів тих хто воював за незалежність нашої України останні 5 років?... Це маніпуляції, якими намагаються розхитати ситуацію всередині країни! Шановні "поки" члени ЦВК, звертаюсь до Вас - не провокуйте своїми рішеннями тих, хто вас захищав на Сході України останні 5 років!», - написав Кривонос.

Він додав, що «поплічники розстрілу Майдану 5 років переховувалися від українського правосуддя на окупованій підконтрольній бойовикам території, а тепер освятили їхні намагання сховатися за мандат від покарання».

Нагадаємо, 2 липня ЦВК зареєструвала екс-главу АП часів Віктора Януковича Андрія Клюєва кандидатом на дострокових виборах до Верховної Ради. Також ЦВК зареєструвала кандидатом в народні депутати блогера Анатолія Шарія.

Секретар ЦВК Наталія Бернацька розповіла, що, за даними прикордонників, у Клюєва виїздів з 2014 року за межі України не було.

А щодо проросійського блогера Шарія, то за останні 5 років, начебто, немає відомостей щодо перетинання державного кордону. Також зробили запит щодо даних з 2010 року, проте, бази даних є лише за останні 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: