У Трускавці відкрили університет для літніх людей

2581782 (1)
Фото із сайту Трускавецької міської ради.

Днями у Трускавці відбулося урочисте відкриття університету третього рівня для людей пенсійного віку.

На заході виступив екс-заступник міністра охорони здоров’я України Роман Ілик. Він зазначив, що ідея створення такого університету для України – це нова і дуже цікава справа.

«Коли я слухав перелік факультетів, які треба створити, то подумав, що бракуває факультету, який би називався «Якість і тривалість життя» і який би мав прямий стосунок до охорони здоров’я. Я готовий там бути волонтером, долучити своїх колег з професорсько-викладацького складу Львівського національного медичного університету, друзів-лікарів, які зможуть простими словами пояснити важливі речі», – зазначив Роман Ілик.

Водночас Роман Ілик висловив сподівання, що згодом такі університети з’являться і в Дрогобичі, Бориславі та інших містечках не лише регіону, але й України загалом.

«Є ще багато інших ідей, інших напрацювань, які ми обов’язково втілимо. Вони стосуються і порівняння цін в інших країнах, що ми вже зараз робимо, тому що людям справді важко на сьогодні лікуватися і мати таке  соціальне забезпечення, яке вони мають. Тому у всьому, що стосується напрямків охорони здоров’я, я готовий підставити плече, готовий попрацювати, провести роз’яснювальні роботи, бути поряд з людьми, бути серед людей», – зазначив Роман Ілик.

Нагадаємо, Роман Ілик йде в депутати по 121 округу (включає міста Дрогобич, Борислав, Стебник, Східницю,  Трускавець).

*Вибори-2019

**Матеріал підготовлено за підтримки прес-служби кандидата у народні депутати Романа Ілика  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: