Вікенд у Львові: куди піти 6 і 7 липня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 6 і 7 липня. 

Місяць авторських читань, гаражний розпродаж туристичного спорядження та ніч фільмів Вуді Аллена — в афіші подій ІА Дивись.info.

Виставка «Фототектура модернізму»

До 2 серпня, Центр міської історії Центрально-Східної Європи (вул. акад. Богомольця, 6)

Виставка є спробою поєднати у одній експозиції досвіди сприйняття архітектурних об’єктів вісьмома автор(к)ами. Беручи за вихідну точку позицію кожного(-ї) з них, у виставці ми мали на меті дослідити «відстані» – професійні, емоційні, персональні, часові, медійні – які існують до цих архітектурних об’єктів. Сукупність відстаней сприйняття, представлених за допомогою візуального і звукового рядів, і формують складну, багатоголосу «тектуру» модернізму.

Місяць авторських читань у Львові 2019

До 4 серпня, Галерея сценографії (вул. Городоцька, 36)

Вже вп’яте один з найбільших транскордонних фестивалів Центрально-Східної Європи – Місяць авторських читань привезе до Львова літераторів та літераторок з Чехії, Словаччини, Польщі, України та Румунії – Почесної гості МАЧ 2019. Читання відбуватимуться щодня о 18:30 та 20:00.

6.07

  • Тарас Прохасько (UA);
  • Думітру Круду (RO).

7.07

  • Тереза Семотамова (CZ);
  • Каталін Доріан Флореску (RO).

Концерт «Французька органна музика»

6 липня, 19:00  та 7 липня, 14:00, Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Органістка Олена Мацелюх даруватиме гостям концерту музику Сезара Франка, Леона Боельманна, Каміля Сен-Санса, Олександра Гільмана та П’єра Кушеро.

Gorgany Garage – гаражний розпродаж спорядження для друзів

6 липня, 11:00 Prostir Lviv (вул. Лижв'ярська, 42)

Мандрувати, а не лежати вдома – ось призначення туристичного спорядження! На гаражному розпродажі можна купити туристичне спорядження, одяг та взуття за нереально крутими цінами. А також це можливість принести на продаж речі, які не підійшли або не використовуються. Gorganyteam вірить в ідею ощадливого використання речей та збереження ресурсів планети.

Ніч фільмів Вуді Аллена

6 липня, 23:30, кінотеатр «Кінопалац» (вул. Театральна, 22)

  • 23:30 - Світське життя (США, 2016 рік) Режисер Вуді Аллен У ролях: Вуді Аллен, Крістен Стюарт, Джессі Айзенберг, Стів Карелл
  • 01:20 - Вікі, Крісті, Барселона (США, 2008 рік) Режисер Вуді Аллен  У ролях: Скарлетт Йоханссон , Пенелопа Крус, Хавьєр Бардем (3 премії Золотий Глобус)
  • 03:10 - Матч Пойнт (США, 2005 рік) Режисер: Вуді Аллен  У ролях: Скарлетт Йоханссон, Джанатан Ріс-Майєрс, Емілі Мортімер, Меттью Гуд (Премії «Гойя» та «Давід ді Донателло»)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: