На Львівщині у штабі кандидата у депутати попереджають про провокації та фейки

Роман Ілик

«Сьогодні до нас надійшла інформація, що штаб одного з кандидатів по 121-му округу, який вже, очевидно, програє вибори, готує провокацію щодо причетності Романа Ілика до начебто якихось корупційних дій», – йдеться у заяві виборчого штабу кандидата.

У штабі наголосили, що ця брехлива технологія не нова.

«Вона добре відома і нам, і виборцям, яких намагаються ввести в оману. Ми вже  проходили подібні маніпуляції на виборчих перегонах у 2012 року, коли Роман Ілик балотувався до парламенту від об’єднаної опозиції, а також в часи жорсткого протистояння корупційному режиму Януковича, Азарова, Пшонки.

Зазначимо, що останні роки Роман Ілик, працюючи у сфері охорони здоров’я, боровся із медичною мафією, ламаючи сотні схем та викорінюючи корупцію. Сьогодні ж бачимо, реваншисти, працюючи із  конкурентами на окрузі вирішили спільно впроваджувати брудні технології проти рейтингового кандидата», – повідомили у прес-службі.

Зазначається, що єдиний метод боротьби з подібними провокаціями  – це чесність та відкритість.

«Натомість закликаємо кандидатів вести достойну виборчу агітацію і показувати людям свої справжні досягнення та успіхи на національному, чи хоча б на регіональному рівні.

Всю правдиву інформацію, ви можете знайти на офіційній сторінці Романа Ілика.

У випадку виявлення фейків,  просимо повідомляти до офісу кандидата, ми у свою чергу, звертатимемось у правоохоронні органи», – йдеться у заяві.

*Вибори-2019

**Матеріал підготовлено за підтримки прес-служби кандидата у народні депутати Романа Ілика  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: