Львівська залізниця спростувала інформацію про пожежу у вантажному поїзді поблизу Коломиї

843069
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Опублікована деякими ЗМІ та поширена користувачами соцмереж інформація про те, що 9 липня цього року біля Коломиї у вантажному поїзді сталася пожежа, яка могла призвести до непередбачуваних наслідків, – не відповідає дійсності.

Про це інформує прес-центр Львівської залізниці.

Цього дня вантажний поїзд із технічних причин здійснив зупинку на перегоні Коломия – Годи-Турки. Локомотивна бригада оперативно та без сторонньої допомоги усунула несправність у локомотиві. Після цього вантажний поїзд продовжив рух за маршрутом та за графіком прибув до місця призначення, що зафіксовано відповідними пристроями та документами.

Регіональна філія «Львівська залізниця» звертається до представників ЗМІ із проханням сумлінно ставитися до своєї роботи, не вводити в оману читачів та не поширювати неправдиву інформацію про роботу залізниці.

"Актуальність та достовірність інформації завжди можна уточнити у прес-центрі регіональної філії «Львівська залізниця» за номером тел.: (032) 226-34-90 або відправивши лист на електронну скриньку [email protected]" - йдеться в повідомленні залізничників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: