Вікенд у Львові: куди піти 20 і 21 липня  

Найцікавіші події у Львові на вихідних 20 і 21 липня.

Фестиваль морозива, 5 лекцій від 5 харизматичних лекторів та мультфільми під живу музику — в афіші подій ІА Дивись.info.

Lviv Ice Cream Festival

20-21 липня, внутрішній дворик Ратуші

Хочеш погостювати у Солодкому Краї? Там, де всі їдять тільки тістечка-тортики-печивко, а морозива стільки, що й не порахуєш? Мрії всіх ласунів здійснюються на Lviv Ice Cream Festival, найсолодшому фестивалі цього літа! Тут зможеш спробувати смачнюче морозиво як від локальних виробників, так і від всіх відомих брендів.

У Солодкому Краї весело всім: для діток будуть ігрові зони і майстер-класи, багато конкурсів і kids party щодня! А дорослі зможуть відпочити у лаундж-зоні, випити смачної кави\фрешів\смузі та посмакувати морозивом і десертами.

ZZTalks: 5 лекцій по 5 хвилин від 5 харизматичних лекторів

20 липня, 20:00 готель RIUS (вул. Академіка Гнатюка, 12А) 

5 лекцій по 5 хвилин від 5 лекторів, які протягом останнього місяця прокачували свою ораторську майстерність. 5 виступів з індивідуальним графічним стилем, підготовленою науковою базою та приємним музичним бекграундом. Приходьте 20 липня о 20:00 на виступ людей, які доведуть, що лекції можуть бути кльовими.

Концерт «Мультфільми під живу музику»

20 липня, 21:00, Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Органний продовжує експериментувати з проектором та музикантами. Цього разу на вас чекає сірий кіт та коричнева миша, які готові невтомно бігати, стрибати, боротися та веселити вас протягом концерту. Мультфільми про Тома і Джеррі будуть супроводжуватися таперами – піаністом Дмитром Микитином та скрипалькою Олександрою Мороз.

Місяць авторських читань у Львові 2019

Галерея сценографії (вул. Городоцька, 36)

Вже вп’яте один з найбільших транскордонних фестивалів Центрально-Східної Європи – Місяць авторських читань привезе до Львова літераторів та літераторок з Чехії, Словаччини, Польщі, України та Румунії – Почесної гості МАЧ 2019.

  • 20.07: Юрій Іздрик (UA), Варужан Восґанян (RO)
  • 21.07: Катрін Хаддад (UA), Влад Зографі (RO)

Концерт «Games & Music. Музика з комп’ютерних ігор»

21 липня, 21:00 Будинок органної та камерної музики (вул. Бандери, 8)

Музика з далеких світів. Героїчні битви, химерні істоти, чари і дива. Улюблені ігри Відьмак, Skyrim, Assassin Creed та інші оживуть у вашій уяві. Піаніст Дмитро Микитин та скрипалька Олександра Мороз виконають власні обробки саундтреків з улюблених шедеврів ігрової індустрії. На великий екран над сценою у цей час будуть проектуватися кадри цих ігор.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: