Львівщина: ОПОРА фіксує спроби виборців голосувати без відповідних документів (відео)

21.07.19_pasport_3
Фото: ОПОРА.

У Львівській області деякі виборці намагалися проголосувати по закордонному паспорті, водійському посвідченні та без документів.

Про це повідомляє громадянська мережа ОПОРА.

У Львівській області ОПОРА фіксує окремі спроби виборців голосувати без паспорта. Найчастіші випадки у Яворівському, Старосамбірському, Сокальському районах. Загалом спостерігачі ОПОРИ встигли зафіксувати 12 випадків.

«Так, у селі Передвір’я (дільниця № 461596) Яворівського району виборцю видали бюлетень без відповідного документу. На зауваження спостерігачів ОПОРИ, члени ДВК свій вчинок пояснили тим, що це родичка членів комісії. Жінка доводиться для одного свекрухою, для іншого дружиною», - йдеться у повідомленні.

Інший виборець на цій же дільниці проголосував по закордонному паспорту. ОПОРА повідомила про обидва інциденти у поліцію. Крім того, без документу проголосував і священник у селі Підгородці (дільниця № 461153) Сколівського району.

Спроби проголосувати без паспорта спостерігачі ОПОРИ зафіксували у селі Муроване (дільниця №461366) та селі Трушевичі (дільниця № 461415) Старосамбірського району, селі Лубнівка (дільниця №461257) та селі Воронів (дільниця № 461283 ) Сокальський район, с. Козаки (дільниця № 460602).

Дві жінки намагалися отримати бюлетень без документів у селі Вільховець (дільниця № 460876) Перемишлянського району, однак після зауваження спостерігачів ОПОРИ, члени ДВК не видали бюлетень. По водійському посвідченню виборець хотів проголосувати у смт. Куликів (дільниця № 460491) Жовківський район. Без документу проголосував і священник у селі Підгородці (дільниця № 461153) Сколівського району.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: