Запрошуємо Вакарчука до розмови, — Зеленський про коаліцію з «Голосом»

971abae-zelenskij485

Президент Володимир Зеленський заявив, що «Слуга народу» як і раніше хоче створити коаліцію разом із партією «Голос» Святослава Вакарчука.

Про це повідомляє Громадське.

«Це була наша ініціатива до пана Вакарчука, була ще з самого початку моєї президентської кампанії, тому будь ласка, ми не можемо більше наполягати, у нас трішечки більший рейтинг, ніж у «Голосу», але запрошуємо пана Вакарчука до розмови із задоволенням, він нове обличчя», — сказав глава держави.

На запитання щодо можливого прем’єрства Вакарчука, Зеленський відповів, що, на його думку, це питання до самого Вакарчука.

«Тому що це велика відповідальність, і це повинен бути гуру економіки, який ніколи не був у політиці. Ми хочемо, щоби це була незалежна, потужна людина з фаховою освітою, людина, яку поважають в Україні, по-перше, і людина, яку поважають на Заході», — зазначив він.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полу, в парламент проходять 5 партій: «Слуга народу», «Опозиційна платформа — за життя», «Європейська солідарність», «Батьківщина» та «Голос». «Слуга народу» лідирує із великим відривом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: