Усі депутати від «Слуги народу» зібралися на тиждень у Трускавець

photo_2018-11-24_20-42-05

Новообрані народні депутати від партії «Слуга народу» наступний тиждень проведуть у Трускавці, на навчальних курсах для майбутніх парламентаріїв.

Про це повідомив почесний президент Київської школи економіки і перший заступник голови ради Нацбанку Тимофій Мілованов в Facebook, передає УП.

«Навчання буде максимально інтенсивним, жорстким та насиченим. Саме такий формат ми напрацювали спільно з представниками партії. Ми на тиждень їдемо в Трускавець, що стане місцем для цієї «Спарти», – написав Мілованов. – Такий жорсткий формат – це реально жесть. Навіть для мене, з досвідом дуже вимогливих програм у топових університетах. Подивимось, чи та хто витримає».

Новообраним депутатам упродовж тижня з 8:30 до 21:30 читатимуть лекції професори Київської школи економіки та визнані на ринку праці фахівці.

Також студенти опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх.

На день передбачено три перерви по 20 хв та час на обід та вечерю (по 1 години), але і на цей час нардепам даватимуть завдання.

Мілованов пояснює, що лекції читатимуть саме у Трускавці, тому що в Україні наразі «немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже трьох сотень людей».

Він додав, що КШЕ має комерційний контракт з політсилою «Слуга народу», вартість контракту буде вказана у звіті партії на сайті НАЗК.

На зустрічі з майбутніми парламентарями 25 липня президент Володимир Зеленський сказав, що можливо завітає до «cлуг народу» під час навчання.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: