Зіткнення поїзда і авто на Львівщині: стали відомі подробиці смертельної ДТП

a3a9ecbb52430f70b296c_xl
Фото: відкриті джерела (ілюстративне)

Як напередодні повідомляла ІА "Дивись.Інфо", на нерегульованому залізничному переїзді у селі Хлопчиці Самбірського району сталося зіткнення пасажирського поїзду Сянки – Львів з автомобілем «Опель Вектра».

Як напередодні повідомляла ІА "Дивись.Інфо", 27 липня, о 08.10 на нерегульованому залізничному переїзді у селі Хлопчиці Самбірського району сталося зіткнення пасажирського поїзду з автомобілем.

Сьогодні, 28 липня в департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що мешканець с. Долобів Самбірського району 1996 року народження за кермом легковика "Опель Вектра" переїжджаючи регульований залізнодорожній переїзд на заборонений сигнал світлофора (47 км. пікет №5 перегону “Рудки – Калинів”) зіткнувся з приміським електропоїздом №6618 сполученням “Сянки-Львів”.

Внаслідок зіткнення водій автомобіля від отриманих травм загинув на місці події, а пасажир автомобіля, мешканка с. Долобів Самбірського району 1995 року народження, госпіталізована в Самбірську ЦРЛ із діагнозом: "ЗЧМТ, СГМ, політравма".

Рух поїздів на даній ділянці зупинено о 08:10 та відновлено о 09:00.

Причини події встановлюються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: