SkyUp відкриє авіарейси зі Львова до Праги

skyup_sqh_takeoff_yt-696x443

SkyUp в жовтні відкриє три регулярних маршрути з Києва, Львова та Харкова в міста Чехії.

Про це повідомляє avianews.com.

З 17 жовтня лоу-кост запустить рейси з Харкова і Львова до Праги. За обома напрямками польоти будуть виконуватися два рази на тиждень по четвергах і неділях.

Мінімальна ціна квитків з урахуванням перевезення тільки ручної поклажі на маршрут Львів-Прага починається від 992 грн в один бік, на маршрут Харків-Прага - від 1501 грн в одну сторону.

З 22 жовтня SkyUp полетить з Києва в чеське місто Пардубіце, розташований в 125 км від Праги. Вильоти будуть здійснюватися тричі на тиждень по вівторках, п'ятницях і неділях. Мінімальна вартість квитків починається від 1247 грн в одну сторону по безбагажним тарифами.

Для пасажирів, які прямують до Праги, SkyUp намір організувати автобус з аеропорту Пардубіце. Він відправлятиметься до чеської столиці через півгодини після прибуття рейсу з Києва. Заявлена ​​SkyUp вартість квитків на трансфер складе 3 євро в одну сторону і 5 євро туди-назад.

Авіаквитки в міста Чехії вже доступні для бронювання на сайті авіакомпанії і в агентствах. Найбільш дешеві пропозиції можна знайти на skyscanner.

На все три маршрути лоу-кост вже отримав необхідні дозволи. 27 грудня 2018 року комісія Державіаслужби схвалила заявку SkyUp на виконання регулярних рейсів зі Львова та Харкова до Праги з частотою до трьох разів на тиждень. 29 травня 2019 року комісія регулятора дозволила авіакомпанії почати польоти з Києва в Пардубіце з частотою до трьох разів на тиждень.

Зараз прямі регулярні рейси між Україною та Чехією виконує МАУ (Київ-Прага) і Czech Airlines (Київ-Прага, Одеса-Прага). Вихід нових гравців на лінію Київ-Прага на даний момент неможливий через відсутність вільної квоти. Існуючі частоти розподілені між МАУ і Czech Airlines.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: