Суд у Львові сьогодні розгляне ситуацію у 119-му окрузі

PantherMedia B147829073

31 липня відбудеться засідання Восьмого апеляційного адміністративного суду Львова щодо результатів голосування в окрузі №119.

Про це у Facebook написав Микола Княжицький, передає Главком.

«Львівський апеляційний адмінсуд почне розгляд апеляції воїна АТО Михайла Бондаря на ганебне рішення суду першої інстанції, яким особи, пов’язані з Медведчуком, під брендом «Слуги народу» намагаються вкрасти у справжнього героя україно-російської війни заслужену ним перемогу на мажоритарному окрузі у Львівській області», - зазначив Княжицький.

Він наголосив: «Львівщина завжди була місцем, де демократію не давали знищити... А тепер в славетну історію Львівщини хочуть вписати факт першого спотворення виборів через суд, коли на шостому році російсько-української війни, коло Віктора Медведчука через відверто незаконне рішення проводить свого депутата до українського парламенту».

За словами Княжицького, судді першої інстанції закрили очі на закон «або через корупцію, або через нефаховість».

«Мене часто запитували на виборах: а чому Медведчук далі такий впливовий? Тому що всі мовчали. Не мовчіть зараз, коли він намагається посилити свій вплив у Раді через львівський округ. Сподіваюся на чесну апеляцію», – зазначив Княжицький.

Засідання відбудеться об 11:00 за адресою: Львів, вулиця Саксаганського, 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: