Сьогодні суд продовжить розгляд апеляції щодо результатів виборів у 119-му окрузі

myxajlo-bondar_large

Сьогодні, 1 серпня, Восьмий апеляційний адміністративний суд Львова продовжить розгляд апеляції щодо результатів голосування в окрузі №119.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуку написав журналіст Антін Борковський.

«Сьогодні, о 10.00, в апеляційному суді (на Саксаганського) триватиме слухання апеляції на рішення окружного адмінсуду по 119 округу. Прийдіть, підтримайте Михайла Бондаря, порядного і стійкого чоловіка. Коли було треба – він був під Слов'янськом, де був поранений, коли було треба – він був під Дебальцевим, коли буде треба – він буде саме там, де треба. А завтра (сьогодні – ред.) просто прийдіть, потисніть руку, скажіть йому дякую. Бо рішення адмінсуду, що ставить під сумнів його перемогу через підрахунок на 6-ти дільницях, попри непослідовність, ще й якесь принизливе для такої людини», – написав Антін Борковський.

Нагадаємо, 22 липня стало відомо, що за попереднім підрахунком голосів у 119 окрузі переміг Михайло Бондар. Проте його конкурент від «Слуги народу» Орест Кавецький поразку визнавати не захотів і вимагав в ОВК перерахувати голоси. Проте він не зміг навести доказів порушення виборчого законодавства на окрузі, тож частину скарг йому повернули. Разом з тим, деякі скарги були задоволені. Так, виборчі комісії перерахували голоси на трьох дільницях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: