«Цирк повний»: суд дозволив перераховувати голоси в окрузі, де перемогу здобув Михайло Бондар

goloskarpat.info_30_6_19

Львівський апеляційний суд відхилив апеляцію добровольця Михайла Бондара і залишив у силі рішення суду першої інстанції про перерахунок голосів на шести виборчих дільницях у 119 виборчому окрузі.

«Судді не брали до уваги наших доводів, вони взяли до уваги під копірку писані надумані скарги. Цирк повний. Ми будемо звертатися у ЦВК за роз’ясненнями. У позові не було зазначено, чи в одномандатному, чи в багатомандатному окрузі проводити перерахунки, які бюлетені перераховувати, тому ми хочемо розуміти, якою буде процедура перерахунку. І, звісно, ми будем звертатись до правоохоронних органів, щоб вони забезпечили порядок під час перерахунку. Я переконаний у своїй перемозі. На кожній дільниці у день виборів і під час підрахунку голосів були представники всіх політичних сил, кожного з кандидатів, ОБСЄ, громадських організацій. І ніяких актів про порушення складено не було, значить їх не було. І вже 23 липня почали писатись якісь надумані скарги», - зазначив у коментарі «Дивись інфо» Михайло Бондар.

При цьому він припустив, що те, що на оголошення рішення не прийшли зі сторони Ореста Кавецького, свідчить про те, що рішення на користь зе-кандидата було заздалегідь відоме.

Нагадаємо, що Ореста Кавецького пов’язують із Віктором Медведчуком.

28 липня судді Львівського окружного суду після 10 годин перебування в нарадчій кімнаті ухвалили рішення щодо адміністративного позову кандидатів у народні депутати України по 119-му округу Віталія Кравчука та Ореста Кавецького. За рішенням суду, ОВК має здійснити перерахунок голосів по шести дільницях.

Згідно з даними ЦВК, кандидат у народні депутати від партії «Європейська солідарність» Михайло Бондар перемагає на парламентських виборах в окрузі №119. Він набрав 12790 голосів (15,57%), а кандидат від партії «Слуга народу» - 12650 (15,39%).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: