У Львові іноземцю-рецидивісту загрожує до п’яти років позбавлення волі

Tyurma
Фото з відкритих джерел.

1 серпня в Галицький відділ поліції надійшло повідомлення про викрадення мобільного телефону у відвідувачки одного з кафе і центральній частині Львова. Про це повідомили в п’ятницю, 2 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, а також працівники оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Львівщини. Проведеними заходами поліцейські викрили та затримали зловмисника під час скоєння іншого злочину – в цьому ж кафе він викрав мобільний телефон у ще одної відвідувачки.

«Речові докази – два викрадених «мобільника», у нього вилучені. Особу затриманого встановлено – ним виявився 41-річний громадянин однієї з пострадянських країн, котрий раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки», – повідомили в обласному управлінні поліції.

Іноземець затриманий. Йому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (крадіжка) КК України України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що зловмисник причетний до скоєння восьми крадіжок у Львові – він «спеціалізувався» на викраденні мобільних телефонів у відвідувачів закладів громадського харчування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: