У Львові за 35 мільйонів збудують багатофункціональний спортивний комплекс (фото)

IMG_9079

У львівській школі № 7, що на вулиці Богдана Хмельницького, 132, облаштовують новий спортивний зал за понад 35 мільйонів гривень.

Про це в понеділок, 12 серпня, під час брифінгу повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає ІА Дивись.info.

Станом на сьогодні тут виконують мурування стін будівлі майбутнього комплексу. Завершити роботи планують до кінця 2020 року.

«Ми собі поставили за мету провести до пуття всі спортивні зали і ремонтувати всі спортивні майданчики, які є біля шкіл. У даному випадку в нас є дилема, тому що ця школа не мала жодного стаціонарного спортивного приміщення, де можна займатися спортом зимою і восени. Тому було прийняте політичне рішення збудувати цей потужний спортивний комплекс. Тут буде великий та менші зали, фактично він буде багатофункціональний. Поруч, звичайно, будуть спортивні поля. Інвестиція більше 35 мільйонів гривень, але це вже ми робимо на десятиліття. В цілому будівельники достатньо якісно працюють. На кінець наступного року вже має бути відкриття цього спортивного комплексу», - сказав Андрій Садовий.

Начальниця управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик нагадала, що цьогоріч було укладений новий договір з ЛКП «Рембуд» на будівництво спортзалу, оскільки з попереднім підрядником було розірвано договір через недотримання графіку виконання робіт.

«Дуже часто таке є, що аферисти з'являються, а ми їх виявляємо, але ми їх не можемо виявити на етапі проведення тендеру, це дуже складно. Є 0,1% випадків коли ми починаємо роботу, бачимо, що людина не справляється і повертає кошти, якщо не повертають — звертаємось у суд. Підрядник, який сьогодні виконує роботи, до нього зауважень не має, і по тих темпах, які ми бачимо, переконаний, що до наступного року цей об'єкт буде введений в експлуатацію», - додав Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: