Стрийського розбійника відправили на лаву підсудних

1177120

39-річного мешканець Стрия напідпитку побив знайомого та відібрав у нього телефон. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Подія трапилася цьогоріч 31 травня, біля магазину «Рукавичка» у м. Стрий. Обвинувачений був напідпитку. Чоловік розпочав словесний конфлікт із своїм 40-річним знайомим, під час якого безпричинно завдав останньому численні удари руками та ногами по тілу.

З метою уникнення подальшого знущання над собою, потерпілий зайшов до приміщення магазину, але зловмисник наздогнав його та продовжив наносити численні удари, спричинивши легкі тілесні ушкодження. Крім цього, порушник заволодів мобільним телефоном потерпілого.

Стрийська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 39-річного мешканця Стрия, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, яка зазнала нападу (розбій)) та ч. 2 ст. 342 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків).

«Варто зазначити, на розгляді у Стрийському міськрайонному суді Львівської області, відносно обвинуваченого, уже перебувають матеріали кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство, дії пов’язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку), - повідомили у прокуратурі.

Чоловіка тримають під вартою, з можливістю внесення застави. За вчинення інкримінованих злочинів лиходію загрожує до від 3 до 7 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: