Вікенд у Львові: куди піти 17 і 18 серпня 

Найцікавіші події у Львові на вихідних 17 і 18 серпня. 

Найромантичніший дах та літні читання від Сергія Жадана, Музичний телепроект «Українська пісня» та концерт Шампанські Очі до Дня народження Кузьми Скрябіна — в афіші подій ІА Дивись.info.

Шампанські Очі, до Дня народження Кузьми Скрябіна

17 серпня, 20:00, Ботанічний сад ім. Івана Франка (вул. Черемшини, 44)

17 серпня батьки Кузьми запрошують всіх поціновувачів творчості культової української особистості на концерт «Шампанські очі» у Львові. Естрадно-симфонічний оркестр під керівництвом відомого українського диригента Миколи Віталійовича Лисенка віртуозно виконає відомі пісні з репертуару Кузьми Скрябіна. Супер популярні хіти співака звучатимуть виключно голосами музичних інструментів оркестру.

Атмосфера, насичена енергетикою музиканта, пісні і хіти якого знають різні покоління, а творчий шлях був яскравим і по-справжньому унікальним. Шампанський комплімент від Fiorelli і open air фуд-корт зона. Взувай кеди – святкуємо в Ботанічному саді ім. Івана Франка (вул. Черемшини, 44).

Воркшоп «Facebook+Instagram Ad targeting strategies»

17 серпня, 11:00, Projector Lviv (вул. Кульпарківська, 59)

Вокршоп зорієнтований на тих, хто планує розпочати промо або вже просуває власний продукт без достатніх даних (в умовах трансформації та невизначеності). Таргетинг розглядається та застосовується як комунікаційний канал/інструмент.

Музичний телепроект «Українська пісня» (Ukrainian Song Project) 2019

17 серпня, 18:00, Стадіон «Арена Львів» (вул. Стрийська, 199)

«Обличчя» українського саунду – сміливе і прогресивне звучання. Цього року важливою гостею стане народна артистка України, найкраща співачка країни і улюблениця мільйонів – неперевершена Тіна Кароль.

Одна із фішок національного проекту полягає в тому, що «Ukrainian Song Project» є стартовим майданчиком для обдарованих музикантів. На офіційному сайті івенту зараз проходить конкурсний відбір найкращих треків, а за результатами голосування десятка фіналістів отримає можливість заспівати на «Арені Львів». Примітно те, що щасливчики виступлять на сцені разом із топовими артистами, серед яких Alyosha, «Без обмежень», MELOVIN, DILEMMA, ENEJ (Польща) та багато інших іменитих гостей.

Вистава «Маркіза de Sade»

17 серпня, 19:00, Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Письменник і філософ, учасник Французької революції Маркіз де Сад скандально відомий своїми нігілістичними поглядами на мораль та сексуальними зв’язками із застосуванням насилля. Значну частину життя провів у в’язницях (зокрема, за звинуваченням у содомії). Саме його прізвище дало назву поняттю садизм.

Сергій Жадан. Вірші на даху

18 серпня, 19:00, !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Теплий вечір, найромантичніший дах та літні читання від Сергія Жадана.

Ім’я Сергія Жадана відомо не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Поет, прозаїк, есеїст, перекладач, громадський діяч, лауреат міжнародних премій, автор роману, що став кращою книгою десятиліття конкурсу «Книга року Бі-Бі-Сі», лауреат премії Президента України «Найкраща книжка України», лауреат премії «Анеглус», людина, яка об’єднує Схід і Захід

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: