Вікенд у Львові: куди піти 24 і 25 серпня  

Найцікавіші події у Львові на вихідних 24 і 25 серпня. 

Кавуновий фестиваль, запальна Onuka, кінофестиваль Wiz-Art та недільний маркет вінтажних речей— в афіші подій ІА Дивись.info.

Open-air концерт Onuka

24 серпня, 19:00 !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Спільний проект відомого українського саунд-продюсера та музиканта Євгена Філатова (The Maneken) та Нати Жижченко презентує унікальне шоу. Музика ONUKA – це органічний мікс електроніки, актуальної поп-музики та української етніки.

Міжнародний кінофестиваль Wiz-Art 2019

24-25 серпня, Кінотеатр «Кінопалац» (вул. Театральна, 22)

Впродовж року команда Wiz-Art обирала найкращі фільми, щоб разом з вами здійснити справжню навколосвітню подорож. Півтори сотні короткометражок з п’яти континентів покажуть нам, що турбує та рухає світ зараз.

Вистава «Раптом минулого літа»

25 серпня, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

П’єса «Раптом минулого літа» чи не найбільш радикальний текст Теннессі Вільямса. Режисер вистави, американець Ніл Флекмен, зміщує акцент з психологічного автопортрету драматурга, на постать Кетрін Голлі, прототипом якої є сестра автора. Тендітна дівчина, яку одні хочуть використати, а інші просто ліквідувати, цілковито позбавлена свободи і прав та має лише один спосіб зберегти те, що їй залишили від життя – збрехати. Але тільки сказавши правду вона може утвердити себе.

Кавуновий фестиваль

24 серпня, 13:00, Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

На території діятиме цілих 10 локацій з розвагами. Зокрема, гостей фестивалю очікують різноманітні майстер-класи, аквагрим, арт-розваги, різноманітні конкурси та розіграші, фудкорт, міні-ярмарок. Також в рамках фестивалю відбудеться свято холі. Кавуновий фестиваль розпочнеться 24 серпня о 13:00. Вхід – 1 кавун.

Вистава «Маркіза de Sade»

24 серпня, 19:00, Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Письменник і філософ, учасник Французької революції Маркіз де Сад скандально відомий своїми нігілістичними поглядами на мораль та сексуальними зв’язками із застосуванням насилля. Значну частину життя провів у в’язницях (зокрема, за звинуваченням у содомії). Саме його прізвище дало назву поняттю садизм.

Sunday BazaarR / Aug 25

25 серпня, 13:00, Площа Коліївщини

Sunday BazaarR - недільний маркет вінтажних та секонд-хенд речей

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: