На Львівщині затримали зловмисника, який напідпитку побив товариша

75cad98-abort

Раніше судимому 21-річному мешканцю Волинської області загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Бродівське відділення поліції 25 серпня надійшло повідомлення від медиків про те, що каретою швидкої допомоги у лікарню доставили чоловіка із травмами голови, якого госпіталізували в реанімаційне відділення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили особу потерпілого – це 28-річний житель Волинської області. Він та його раніше судимий 21-річний товариш, теж житель Волині, орендували будинок в одному з сіл Бродівського району. Цього дня чоловіки розпивали спиртні напої і між ними раптово виник конфлікт, під час якого один заподіяв іншому тілесні ушкодження.

«Зловмисника поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України та повідомили йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі», - повідомили у поліції.

Невдовзі мешканцю Волинської області буде обрано міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: