Вікенд у Львові: куди піти 7 і 8 вересня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 7 і 8 вересня.

Львівський форум підприємців, виставка творів Марії Примаченко, форум для молоді та театральний фестиваль під відкритим небом — в афіші подій ІА Дивись.info.

IX Дні європейської спадщини у Львові

7-8 вересня, різні локації Львова

Мистецтво та розваги львів’ян в часи #безінтернету - під таким гаслом пройдуть цьогорічні 9-ті Дні європейської спадщини у Львові.

Як і де проводила свій вільний час львівська публіка, який відпочинок був улюбленим в різні епохи і чи змінилися звички та вподобання містян – про це поговоримо під час різноманітних заходів: екскурсій, лекцій, майстер-класів. Повна програма заходів.

Львівський Форум підприємців 2019

7 вересня, 11:00, FESTrepublic, (вул. Старознесенська, 24)

Захід відкритий для усіх представників бізнесу з цілої України, що впевнено розвивають власну справу та розуміють важливість постійного навчання, вдосконалення та створення ефективної мережі партнерів та однодумців.

Організатори спробували поєднати одночасно і практику і максимально корисну інформацію. У програмі заплановані лекції та дискусії з професійними стартаперами, маркетологами та знавцями бізнесу.

Lviv Tattoo Festival

7-8 вересня, 10:00, Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17)

Lviv Tattoo Fest — перша з серії конвенцій, які організовує Асоціація майстрів тату, пірсингу і татуажу України. Мета організаторів - створити майданчик для обміну досвідом, потусуватися і вирости професійно.

Молодвіж 2019

7-8 вересня, 09:00, FESTrepublic, (вул. Старознесенська, 24)

Молодвіж — це форум для молоді, де кожен знайде щось своє: лекції, воркшопи, інтерв'ю, зустрічі з кумирами, дискусії, ігри, чіл, музика та велика вечірка MoloDvizh event: Ніч на Молодвіжі в кінці. Чому 24 години? Бо вечірка триватиме всю ніч, а закінчиться рано вранці - тоді ж закриття форуму. Програма форуму.

Школа Перформансу #11. Дні мистецтва перфоманс у Львові

7 вересня, різні локації Львова

Школа Перформансу - мистецький та освітній проект, що базується на понад десятирічній традиції фестивалю акціоністського мистецтва – Дні мистецтва перфоманс у Львові, і надалі залишається єдиною професійною освітньою платформою в Україні. Програма проекту.

Театральний фестиваль «Кіт Ґаватовича» 2019

6 - 8 вересня, Парк культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького

Театральний фестиваль під відкритим небом. Лекційно-практична частина відбувається у одній із найпопулярніших відпочинкових локацій Львова – Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького, а показова у антитеатральній локації – Lem Station.

Четвертий рік поспіль фестиваль відкриває нові бачення, види та локації театрального мистецтва. Під час фестивалю відвідувачі не лише зможуть послухати мотивуючі розмови із відомими акторами та подивитися вистави різних колективів, але й самостійно взяти участь у акторських тренінгах. Також діятиме спеціальна та вже традиційна Дитяча сцена з майстер класами з акторської майстерності та творчими куточками. Програма фестивалю.

Виставка творів Марії Примаченко

До 20 жовтня, Українське мистецтво ХХ ст. Відділ НМЛ ім. Андрея Шептицького (вул. Драгоманова, 42)

Виставка творів яскравої представниці «наївного» мистецтва, Народної художниці України, лауреатки Національної премії України ім. Т. Г. Шевченка – Марії Примаченко. Понад шістдесят робіт із приватної колекції (Київ) та зі збірки Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького репрезентують її мистецький спадок 1960–1990-х років. Фоторепортаж з відкриття виставки.

Форум готельного і ресторанного бізнесу HoReCa Show

7 вересня, Арена-Львів (вул. Стрийська, 199)

HoReCaSHOW – форум, який відбувається щоосені у Львові. Туризм та індустрія гостинності є одними з основних галузей економіки західної України, а HoReCa –  це десятки тисяч робочих місць.

Свято хліба 2019

8 вересня, 13:00, Музей народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького

Музей народної архітектури і побуту у Львові ім. Климентія Шептицького «Шевченківський гай» та Громадська організація «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області» запрошують львів’ян та гостей міста на «Свято хліба 2019», яке відбудеться 8 вересня 2019 р.

Lviv Triathlon Cup 2019

8 вересня, Львів

Тріатлон - це молодий, але вже один з найпопулярніших видів спорту в світі. Сотні тисяч аматорів, щороку беруть участь в понад 100 стартів на дистанціїї Ironman та Half Ironman, та більше 1000 стартів на Олімпійську та спринтерські дистанції.
Це вид спорту, де твоїм основним спурником є ти сам. Місія змагань "Кубок Львова з Тріталону" - відкрити цей спорт широкому загалу, забезпечити найкращі умови та задоволення спортсменам, зібрати однодумців та проводити змагання в стилі крутого спортивного шоу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: