Звільнені з полону українські політв'язні будуть лікуватися у Латвії

дон1

Латвійська Республіка готова прийняти на реабілітацію українців, звільнених з російського полону під час обміну 7 вересня 2019 року.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Латвії в Україні Юріс Пойканс, повідомили в Департаменті інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації.

«Пан Посол під час зустрічі з керівництвом Донецької ОДА зазначив, що Латвійська Республіка готова прийняти на реабілітацію українців, звільнених з російського полону під час обміну 7 вересня 2019 року», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що оборонна галузь Латвійської Республіки вже шостий рік надає підтримку солдатам та мирним жителям, що потерпають через військовий конфлікт на сході України.

Так, з початку літа 2014 року діти військовослужбовців Збройних Сил та Національної гвардії України отримують посилки з необхідними речами для навчання та подарунки на Різдво. З початку 2017 року гуманітарні вантажі доставляються безпосередньо в Донецьку та Луганську області, де найбільше потребують допомогу як військові, так і цивільні особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: