Зеленський представив нового очільника МЗС

44265cc3e11f664d6605563dea636870_1568189481

На зустрічі з дипломатами президент України Володимир Зеленський заявив,що радий особисто познайомитися з українським дипломатичним «військом».

Про це повідомляє прес-центр Офісу Президента.

«Ви чудово знаєте, що відбувається у нашій країні та поза її межами. Одна з найголовніших війн – це дипломатична. Хочу подякувати вам за те, що ви кожного дня, з ранку до вечора, а часом і вночі, бороните Україну. Поважаю вашу роботу і впевнений, що ви справді професіонали», – звернувся Зеленський до присутніх.

Також Президент України повідомив, що задоволений роботою нового очільника МЗС Вадима Пристайка на посаді заступника керівника Офісу Президента України.

Зі свого боку очільник МЗС зазначив, що сьогодні біля будівлі міністерства зібралася лише частина дипломатичного «війська» – ті, хто перебувають у тилу. А тих, хто нині на «передовій», – удвічі більше.

«Ваше «військо» (дипломатичне. – Ред.) навчене, дисципліноване, досвідчене й готове до застосування. Будь ласка, розраховуйте на нас. Ми вдячні за увагу та повагу до нашого відомства. Ми цінуємо все», – сказав Вадим Пристайко.

Довідка. Попередником Вадима Пристайка був Павло Клімкін - український дипломат російського походження. Він очолював відомство з 19 червня 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: