Вікенд у Львові: куди піти 14 і 15 вересня 

Найцікавіші події у Львові на вихідних 14 і 15 вересня. 

Марш за права тварин, львівський напівмарафон та дискусія з Борисом Гудзяком про успіх у бізнесі — в афіші подій ІА Дивись.info.

Чисте Місто Фест 2019

14 вересня, 11:00, ТРЦ Victoria Gardens (вул. Кульпарківська, 226 А)

«Чисте Місто Фест 2019» – це просвітницький, виставково-розважальний захід із формування екологічної свідомості львів’ян та гостей нашого міста.

Він відбудеться 14 вересня у Львові – у ТРЦ Victoria Gardens. На ньому ви зможете дізнатись про поводження із відходами, почути, що думають про охорону довкілля відомі люди, побачити спеціалізовану техніку, яка прибирає наше місто, скуштувати корисну екоїжу та дізнатись, як працюють підприємства, що роблять наше місто чистим, а спосіб життя здоровішим. А ще - принести та здати вторсировину, дізнатися про її подальший шлях та переробку.

Історії Вітру

15 вересня, 13:00, Центр Митрополита Андрея Шептицького (вул. Стрийська, 29)

14 дивовижних, непередбачуваних, непростих історій простих людей. Вже цього року стартує новий проект під назвою «Історії Вітру»

Що мотивує молодь до громадської діяльності? Як опанувати свої емоції на сцені, коли на тебе дивляться сотні людей? Як швидко освоїти нову професію? Чи складно розпочати власну справу? Кожного з нас охоплює цікавість дізнатись відповіді на ці та інші запитання. Саме в історіях наших спікерів Ви зможете почути усе необхідне. 14 чудових, творчих, успішних людей поділяться своїми непростими історіями.

Успіх у бізнесі: до чого тут любов? Дискусія з Владикою Борисом

15 вересня, 17:00, Центр Шептицького (вул. Стрийська, 29А)

Любов не просто важлива у бізнесі, це ключова річ у ньому. Адже бізнес – це про стосунки: з усіма, з ким працюємо, у кого купуємо і кому продаємо. А будь-які здорові стосунки, так чи інакше, базуються на любові. #LvBS та Фестиваль Вітер На-Дії запрошують обговорити ці питання у межах дискусії за участі Владики Борися Гудзяка та Енді Гундера, президента Американської торговельної палати в Україні та модераторкою.

ЗнесінняФест 2019

15 вересня, 13:00, FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24)

ЗнесінняФЕСТ- добросусідський міський фестиваль, метою якого є розвиток соціокультурного життя мікрорайонів Знесіння-Кривчиці-Підзамче, а також налагодження взаємодії між його мешканцями. Ініціаторами та організаторами події у 2019 році є ініціативні жителі району Знесіння та ГО “Батьки в дії”. Цьогоріч захід відбудеться 15 вересня 2019 року на території FestRepublic (вул. Старознесенська 24-26). Фестиваль успішно проводитиметься втретє!

Цього року ЗнесінняФЕСТвнесено в перелік культурних заходів та частково профінансований ЛМР. Тематика заходу – звернення до естетики100-літнього минулого. Цьогорічна зустріч за мотивами В. Морозова – «За Ругатков на забаву я сі вибрав раз» це життєствердна ретро-тематика побуту, мови, соціо-культурного міжвоєнного періоду життя Львова та Знесіння зокрема. У рамках події відбуватимуться культурні заходи на музичній, літературній та освітньо-історичній сценах.

Всеукраїнський марш за тварин у Львові

15 вересня, 12:00, Площа перед Оперним театром 

В неділю, 15 вересня о 12:00 у Львові пройде головна гуманістична подія України. Вже втретє за ініціативи руху UAnimals відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Минулого року акція одночасно пройшла у 20 містах і забрала тисячі небайдужих від Львова до Одеси, від Києва до Дніпра.

Львівська десятка. Run the World

15 вересня, 09:00, Площа перед Оперним театром

Заняття спортом допомагають чітко формулювати цілі та легко їх досягати, почувати себе здоровим і бути впевненим у власних силах! Обирайте здоровий стиль життя та керуйте світом!

Подія створена, щоб залучити мешканців міста до активних занять спортом та популяризувати здоровий спосіб життя. У 2018 році учасниками стали понад 1000 бігунів та понад 5000 вболівальників. У цьому році масштаб події збільшиться та, попередньо, учасниками стануть понад 10 тисяч осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: