У селищі Славське відзначать Всесвітній день туризму

У п’ятницю, 27 вересня, у гірськолижному комплексі «Плай» (с. Плав’я), об 11.00 годині, відбудеться Туристичний форум за участі представників  влади, фахівців  у сфері туризму,  власників  зелених садиб, підприємців, представників громадськості та ЗМІ.

Програма Форуму передбачає вітальні слова;  тематичні доповіді,  бойківське частування, дискусійну панель, прийняття Резолюції, прес-брифінг. Зокрема під час пленарного  засідання буде представлено  та обговорено перспективи  розвитку  туристичної галузі Сколівщини; перспективи  розвитку рекреації та бальнеології;  розвиток  зеленого туризму та бізнес-ідеї у сфері зеленого туризму та інформаційно-комунікаційне забезпечення туризму. Також команда учнів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. презентуватиме «ПрофіГід» «ПрофіКемпу 2018» в категоріях: «Туристичний маршрут», «Гід-екскурсовод», «PR-кампанія ПрофіКемпу 2018», «Оригінальна сувенірна продукція».

У суботу, 28 вересня, Славська селищна рада разом з управлінням туризму та курортів ЛОДА запрошує відзначити Всесвітній день туризму у селищі Славське. Розпочнеться святкування о 15:00 з відкриття велотраси МТВ на г. Погар. До речі, протягом дня працюватиме крісельний витяг, а велотраса, як завжди, буде доступною для всіх. Тож, всі любителі гострих відчуттів зможуть отримати свою дозу адреналіну. Після відкриття на гостей та мешканців Славської громади чекає велопікнік, інтерактив на тему «Туризм», показові виступи з велотріалу та танці просто неба з Dj Seve Clain.

Ввечері кожен зможе насолодитись хорошою музикою. На «Співочому полі» о 19:00 на сцені селища Славське виступатиме гурт «Скрябін». У програмі заходу урочисте нагородження людей, які активно сприяють розвитку туризму на території громади та Львівщини  в цілому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: