У Львові представлять документальну виставу про дитинство підлітків з Донбасу

У Львові презентують виставу «Майбутнє Європи» про життя підлітків, які народилися та виросли у Донецький та Луганській областях.

Про це ІА Дивись.info повідомили організатори проекту «The Future Of Europe».

«The Future Of Europe» – міжнародний освітній соціально-культурний проект для підлітків зі східної України (Донецька та Луганська області) та західної Німеччини.

Учасники проекту разом з українськими та закордонними менторами створили виставу від і для підлітків, яка буде показана в державних театрах в 16 містах України та на двох міжнародних фестивалях. А саме у Львові вистава відбудеться 5 жовтня о 17:00 у Львівському академічному обласному театрі ляльок.

«Майбутнє Європи» – документальна вистава, в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу - про це і інше у виставі. Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті. Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 до 20 років. Проект планується, як сталий. Отже, наступного року сьогоднішні глядачі зможуть так само долучитись до нової програми, побувати у Франції та поділитися своїми креативними думками з однолітками шляхом створення вистави.

Організатори: художній керівник проекту Андрій Май та Світлана Фурер та генеральна менеджерка Євгенія Відіщева.

Партнери проекту: Український Культрний Фонд, ГО «Відлік Проджектс», драматургічний фестиваль «Тиждень актуальної п'єси» та державні театри, в яких буде показана вистава.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: