Вікенд у Львові: куди піти 5 і 6 жовтня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 5 і 6 жовтня.

Фестиваль аудіовізуального мистецтва, перегляд сучасного польського кіно та міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев» — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Фестиваль аудіовізуального мистецтва «Тетраматика 2019»

До 20 жовтня, Різні локації міста

Цьогоріч програма складається з кількох мистецьких блоків: експозиції «Human aspect: on/off», виставки «Time forward, two times back / Dot.to.dot», серії аудіовізуальних проектів «+100» та конференції «Digital Cultures». Програма фестивалю за посиланням.

8 Перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

До 13 жовтня, Кінотеатр «Кінопалац» (вул. Театральна, 22)

Цьогорічний 8-ий Перегляд завітає до граду під Високим Замком в п’ятницю 4 жовтня і триватиме до неділі 13 жовтня. Не залишається нічого іншого, тільки замалювати ті 10 днів в календарі улюбленим кольором. Мабуть варто так розпланувати час, щоб присвятити якомога більше цих осінніх вечорів на зустріч з найновішими польськими фільмами. Програма фестивалю за посиланням.

30-ий міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев – 2019»

До 6 жовтня, Різні локації міста

У 2019 році міжнародний театральний фестиваль «Золотий лев – 2019» є ювілейним – 30 років, тому на фестивалі будуть поєднані сценічні та вуличні театри. Традиційно фестиваль відкриється урочистою карнавальною ходою. Програма фестивалю за посиланням.

Вистава «Майбутнє Європи»

5 жовтня, 17:00, Львівський академічний обласний театр ляльок (пл. Данила Галицького, 1)

Документальна вистава «Майбутнє Європи», в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі – з яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу. Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців. Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 до 20 років. Після показу проводитиметься обговорення та відкриті дискусії.

Тренінг «Активні громадяни» на Сихові

5 і 6 жовтня, 11:00, WIKI бібліотека (вул. Червоної Калини, 58)

ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» та ГО «Сихів Медіа» запрошують активних та ініціативних мешканців Сихова на практичний дводенний тренінг від програми «Активні Громадяни» з розробки проектів та їх ефективної реалізації. На тренінгу можна буде опанувати базові знання з проектного менеджменту; проаналізувати потреби громади і шляхи впливу на них; дізнатися, що таке проект соціальної дії; які є можливості фінансування ідей; та отримати навички, необхідні для втілення власних проектів.

Міжнародна конференція. ЛюдкевичФест

5 жовтня, 10:00, Львівський органний зал (вул. Бандери, 8)

У рамках другого фестивалю «ЛюдкевичФест» відбудеться міжнародна конференція, присвячена вивченню та обговоренню постаті та творчості видатного композитора Станіслава Людкевича. Учасників запрошують на три панельні дискусії, в яких говоритимуть про різні рівні внеску Станіслава Людкевича у музичну культуру не лише Галичини, але й України та світу. Програма фестивалю за посиланням.

7-ий міжнародний турнір «Відкритий Кубок Львова з волейболу»

5 і 6 жовтня, Палац спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8)

Серед учасників змагань – чотири команди. Прийматиме гостей організатор змагань львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани». Особливою командою-гостем стануть турецькі волейболісти клубу «Галатасарай». Також у списку запрошених – ВК «Чарни Радом» та ВК «Ресовія» з Польщі. У розкладі турніру також передбачені змагання між дитячими волейбольними клубами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: