Вікенд у Львові: куди піти 12 і 13 жовтня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 12 і 13 жовтня.

Перший дівочий блошиний ринок у Львові,  свідома мода, кіно та екологія від цьогорічного Lviv Fashion Week та концерт гурту «Жадан i Cобаки» — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Конгрес культури «Перехід 1989»

11 - 13 жовтня, Різні локації міста


Конгрес присвячений аналізу культурного досвіду України та Європи за останні 30 років і напрацюванню рекомендацій для культурної сфери України. Конгрес збере орієнтовно 200 представників сфери культури України та з-за кордону.

Ця подія має започаткувати традицію конгресу-бієнале, який стане для українського інтелектуального і мистецького середовища платформою для систематичного обговорення, ревізії та стратегування у сфері культури. Захід складатиметься з дискусійної та мистецької програм.

Фестиваль аудіовізуального мистецтва «Тетраматика 2019»

До 20 жовтня, Різні локації міста

Цьогоріч програма складається з кількох мистецьких блоків: експозиції «Human aspect: on/off», виставки «Time forward, two times back / Dot.to.dot», серії аудіовізуальних проектів «+100» та конференції «Digital Cultures». Програма фестивалю за посиланням.

Концерт гурту «Жадан i Cобаки» з альбомом «Мадонна»

12 жовтня, 19:00 !FESTrepublic (вул. Старознесенська, 24-26)

Ска-панк, коли слова гострі, а децибели дуже гучні: 12 жовтня сцену із новим альбомом запалюватимуть несамовиті «Жадан і Собаки». Харків’яни працювали над матеріалом протягом останніх двох років і результат виправдав усі сподівання.

8 Перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

До 13 жовтня, Кінотеатр «Кінопалац» (вул. Театральна, 22)

Цьогорічний 8-ий Перегляд завітає до граду під Високим Замком в п’ятницю 4 жовтня і триватиме до неділі 13 жовтня. Не залишається нічого іншого, тільки замалювати ті 10 днів в календарі улюбленим кольором. Мабуть варто так розпланувати час, щоб присвятити якомога більше цих осінніх вечорів на зустріч з найновішими польськими фільмами. Програма фестивалю за посиланням.

Lviv Fashion Week SS 2020

До 13 жовтня, Різні локації міста

10-13 жовтня у Львові пройде Lviv Fashion Week SS 2020, основною локацією якого стане Fest Republic. Програма осіннього Тижня насичена, дуже різноманітна, подекуди несподівана, і відбувається за підтримки Українського культурного фонду та Управління культури Львівської міської ради. Розклад показів за посиланням

Lviv Fashion Cinema

До 13 жовтня, Кінотеатр «Копернік» (вул. Коперника, 9)

Lviv Fashion Cinema – новий проект Lviv Fashion Week, що поєднує моду та кіно. Lviv Fashion Cinema – це серія заходів у форматі лекція + показ фільмів про моду і дизайн. Кіно-добірку спеціально для LvivFW уклали та надали KyivMusicFilm – незалежний дистриб’ютор фільмів про музику та нову культуру, авторського кіно. Захід відбувається за підтримки Українського культурного фонду. Програма показу фільмів за посиланням.

Тлум & Крам: перший дівочий блошиний ринок у Львові

13 жовтня, 12:00, Lem Station (вул. Вітовського, 57)

У неділю, 13 жовтня, відбудеться перший дівочий блошиний ринок у Львові «Тлум&Крам». Львів’янок запрошують провести разом час, розпродати старі речі, а частину отриманих коштів передати на благодійність. Вхід для відвідувачів буде безкоштовним. Подія розпочнеться о 12.00 год.

Особливістю «Тлум&Крам» є доброчинний мотив. Відповідно до правил, 10% коштів, отриманих від продажу речей, учасниці мають скерувати на планову реабілітацію 6-річного львів’янина Любомира Тараха-Яремка, хлопчика із вродженою вадою ЦНС.

Soft Skills Conf

13 жовтня, 12:00, Premier Hotel Dnister, конференц-зал «Панорама» (вул. Яна Матейка, 6)

Soft Skills Conf - перша конференція з гнучких навичок у Львові. 4 основні теми конференції: публічні виступи, нетворкінг, факапи в кар'єрі та формування особистого бренду. 5 неймовірних спікерів. Прийди і послухай лідерів думок, які сьогодні точно знають все про навички, що необхідні тобі вже завтра. 6 годин неформальної освіти та завершальна вечірка. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: