З правоохоронців у культурологи. Депутат продемонструє свою універсальність на новій посаді

Зінкевич

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич став помічником директора галереї мистецтв.

У вівторок, 15 жовтня, депутата Львівської міськради та засновника ГО «Варта1» Ігоря Зінкевича призначили помічником директора Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького. Про це Ігор Зінкевич розповів ZAXID.NET.

За словами Ігоря Зінкевича, після того, як він звільнився з Національної поліції Львівщини, йому запропонували роботу у Львівській галереї мистецтв. Віднині він працює помічником директора та відповідає за забезпечення порядку, зокрема відеоспостереження, пожежну безпеку та охорону.

Нагадаємо, що 36-річний Ігор Зінкевич у 2014 році створив групу «Варта1» у Facebook, учасники якої інформували про надзвичайні події у місті. Група швидко стала надзвичайно популярною і у 2015 році Зінкевич став депутатом Львівської міськради від партії «УКРОП». Тоді ж він балотувався на посаду мера Львова, але зайняв лише шосте місце з результатом 3,3%, обігнавши при цьому значно досвідченішого політика Ігоря Васюника. У 2019 році Зінкевич спробував стати депутатом Верховної Ради від львівського округу №116, але теж посів шосте місце з результатом 7,66% голосів виборців.

У вересні 2017 року Facebook заблокував діяльність групи «Варта1» через звинувачення в шахрайстві та релігійній нетерпимості, однак за кілька днів спільнота відновила свою діяльність. У січні 2019 року Facebook остаточно видалив групу, яка на той момент налічувала понад 400 тис. учасників. Після цього Зінкевич створив нову спільноту, яка наразі налічує майже 175 тис. учасників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: