На Х Форум ОСББ зареєструвалося понад 200 учасників

ОСББ

Наприкінці місяця у Львові відбудеться Всеукраїнський форум ОСББ. На захід зареєструвалось 230 учасників, повідомили у КУ Інститут міста. Про це йдеться на сайті міськради.

X Всеукраїнський форум ОСББ відбудеться у Львові впродовж 31 жовтня — 1 листопада. На його проведення з міського бюджету виділяють майже 200 тисяч гривень.

«Ми бачимо чіткий зв'язок між якістю життя і формою правління. У тих будинках, де управлінням займається ОСББ, мешканці оцінюють якість життя більш високо. На нашу думку, це пов'язано з тим, що вони самі визначають необхідність тих чи інших робіт у своєму будинку. Люди стають відповідальними власниками.

Ми зможемо обговорити дуже широке коло питань і напрацювати спільні пропозиції», — розповів директор КУ Інститут міста Олександр Кобзарев.

Форум ОСББ — це територія для обговорення сучасних бізнес-тенденцій в сфері енергоефективності, питань ефективної взаємодії бізнесу та влади в управлінні житловою нерухомістю, лобіювання інтересів голів ОСББ та асоціацій в розробці та підготовці законодавчих проектів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: