Рятувальники віднайшли львів'янина, який загубився в Карпатах

800px-Sywula_01

21 жовтня о 19:34 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини №9 міста Яремче надійшло повідомлення про те, що на горі Маковиця, на території Яремчанської міськради, втратили орієнтування 2 туристи 1992 р.н., з міста Ніжин Чернігівської області.

Для проведення пошукових робіт залучено рятувальників Яремчанського пошуково-рятувального відділення спеціальної пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області (8 чоловік на 1 одиниці техніки). Про це повідомляють в управлінні ДСНС у Івано-Франківській області.

О 21:40 пошуково-рятувальним відділенням знайдено заблукалих туристів, супроводжено до оперативного автомобіля та доставлено до тимчасового місця проживання. Стан задовільний.

Також о 20:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в районі гори Сивуля, на території Рожнятівського району, відстав від туристичної групи та заблукав турист 1964 р.н., житель міста Львів.

Для проведення пошукових робіт залучено рятувальників Осмолодського пошуково-рятувального відділення спеціальної пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області (4 чоловік на 1 одиниці техніки).

О 23:20 пошуково-рятувальним відділенням знайдено заблукалого туриста, супроводжено до оперативного автомобіля та доставлено до села Осмолода. Стан задовільний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: