У Турківському і Сколівському районах відкрили нові рекреаційні пункти відпочинку

e2d612978c779a8088b4bd34a652b44a

У п’ятницю, 25 жовтня, відбулося відкриття рекреаційних пунктів відпочинку у Турківському ДЛГП «Галсільліс» –  за маршрутом на г. Пікуй, на території лісового заказника місцевого значення «Верхнє», та у Сколівському районі у Славському ДЛГП «Галсільліс».

Участь у заході взяв заступник голови Львівської обласної ради Юрій Гудима.

Про це повідомили у ЛОР.

У нових рекреаційних зонах створено спеціальні місця для вогнищ та сміття, встановлено таблички з правилами поведінки у лісі.

За словами очільника ОКС ЛГП «Галсільліс» Володимира Мельника, при фінансуванні з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища в межах заходу «Проведення робіт по створенню та облаштуванню рекреаційних зон спрямованих на збереження природних комплексів та об'єктів території ОКС ЛГП «Галсільліс», у 2019 році створено рекреаційні зони «Під Закладом» (Лісовий заказник місцевого значення «Під закладом», Миколаївське ДЛГП «Галсільліс», Миколаївське лісництво, квартал 7, виділ 5) та «Гаївка» (Дрогобицьке ДЛГП «Галсільліс», Дрогобицьке лісництво, квартал 34, виділ 55). Крім того, завершено роботи з облаштування рекреаційного пункту «Вислобоки» на території Кам’янка-Бузького ДЛГП «Галсільліс» (Кам’янка-Бузьке ДЛГП «Галсільліс», Жовтанецьке лісництво, квартал 62, виділ 16).

«Також, окрім зон відпочинку, які ми сьогодні відриваємо, облаштовано рекреаційні пункти у Стрийському районі (Лісовий заказник місцевого значення «Моршинське узлісся», Стрийське ДЛГП «Галсільліс», Дідушицьке лісництво, квартал 15, вид. 1), Жовківському районі (Лісовий заказник місцевого значення «Підлипницький»Жовківське ДЛГП «Галсільліс», Рава-Руське лісництво, квартал 27, виділ 47)», - розповів Володимир Мельник.

Цьогоріч заплановано встановлення ще 6 рекреаційних пунктів: у Буському районі (2 пункти), Стрийському районі (1 пункт), Перемишлянському районі (1 пункт), Старосамбірському районі (1 пункт), Сокальському районі (1 пункт).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: