У Львові стартував Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region»

75223683_2621070541287419_2602421225535832064_n

Сьогодні, 31 жовтня, у Львові стартував дводенний ХІХ Міжнародний економічний форум «Invest In Lviv Region». 

Це національна і міжнародна платформа, створена для компетентного обговорення важливих проблем, пов’язаних  із  конкурентоздатністю  регіонів, їхнім стратегічним розвитком та економічним зростанням, інформує прес-служба Львівської облради.

Головними завданнями форуму є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та закордонними діловими колами.

Цікаво, що перший день форуму матиме чотири блоки: «Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини», «Впровадження нових технологій. Еволюція промислового виробництва», «Індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній» і «Фінансові інструменти розвитку: світова практика та перспективи для України».

У другий день форуму говоритимуть про агропромисловий розвиток, експорт, туризм, міжнародну технічну допомогу та енергозбереження.

Очікується, що серед почесних закордонних гостей участь у ХІХ Міжнародному економічному форумі візьмуть: президент українсько-арабської ділової ради Шейх Емад абу Алруб, виконавчий директор канадсько-української торгової палати Емма Турос, президент американсько-української ділової ради Морган Вільямс, голова правління міжнародної асоціації турецьких і українських бізнесменів Бурак Пехліван.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: