«Хто замовив Катю Гандзюк?» - У Львові перед ратушею запалили фаєри (фоторепортаж)

IMG_7145

Сьогодні, 4 листопада, у перші роковини смерті херсонської активістки Катерини Гандзюк у Львові пройшла акція «Хто замовив Катю Гандзюк?»

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

О 19.00 під львівською ратушею одночасно із аналогічними акціями в інших українських містах активісти провели мітинг, присвячений пам’яті херсонської активістки. Уже рік вимога таких акцій однакова – притягнути до відповідальності не лише виконавців убивства Ганздюк, а й замовників. У Львові на акцію зібралося кілька десятків людей. Вони запалили фаєри, а також лампадки для вшанування пам’яті активістки.

За словами учасників, вони вимагають ефективного розслідування резонансного злочину та покарання замовників. Про відомі результати розслідування більш детально читайте тут.

У Києві активісти мають намір прийти до Офісу президента. Активісти закликали президента Володимира Зеленського прийти на акцію і поставити свічку в пам’ять про Катерину Гандзюк, а також використати всі важелі впливу і проявити політичну волю для покарання замовників убивства Гандзюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: