Чим нам запам'яталося 6 листопада: головні новини

Держастат

Ми збираємо в одному тексті ключові новини дня і просто те, що, на нашу думку, вам буде цікаво прочитати, подивитися і навіть послухати. Отже, все найважливіше та найцікавіше за сьогодні. 

Масштабне звільнення

У Державній службі статистики скоротили 1770 посад. Підрозділи районного рівня пропадуть, а частина їх функцій передадуть на обласний рівень. Про це в своєму Telegram-каналі повідомив Дмитро Дубілет.

«Я дуже сподіваюся, що ви зможете знайти в цій новій економіці своє місце. Ми будемо працювати над цим разом з оновленою службою зайнятості та багатьма іншими сторонами », - втішає Дубілет потрапили під скорочення співробітників.

Зате раз немає працівників, то і приміщення не потрібні. В оренду або на приватизацію передадуть 281 об'єкт нерухомості.

Інфографіка дня

Короткий огляд інших новин

  • «Львівавтодор» оприлюднив статистику ефективності смуг для громадського транспорту на проспекті Чорновола
  • Стало відомо, скільки «Львівелектротранс» заробляє на рекламі
  • Деяких чинних і колишніх співробітників СБУ викрили на прослуховуванні телефонів і торгівлі даними. Таким способом упродовж двох місяців вони заробляли по 9 тис. дол.
  • 5G будуть півроку тестувати у Львові

Що обговорити

Гарні новини від міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофія Милованова. Він каже, що середня зарплата в 2020 році може зрости до 12 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: