Розбірки футбольних фанатів, Новояворівськ буде з теплом. Головні новини 7 листопада

74662466_2650156678357204_1339747041475035136_o

Ми збираємо в одному тексті ключові новини дня і просто те, що, на нашу думку, вам буде цікаво прочитати, подивитися і навіть послухати. Отже, все найважливіше та найцікавіше за сьогодні. 

Теплові мережі в Новояворівську на 100% готові до запуску теплопостачання

Голова Львівської ОДА заявив, що теплові мережі в Новояворівську на 100% готові до запуску теплопостачання: всі прориви ліквідовано та перевірено. У Новому Роздолі, де ситуація дуже схожа, на жаль, місцевою владою за рік зроблено значно менше. Все ще потрібно провести ремонт, необхідний для заповнення теплових мереж міста водою.

«Тепер час компаніям-управителям виконати свою частину роботи: забезпечити транспортування газу на Новороздільську та Новояворівську ТЕЦ, на 100% погасити борг перед колективом та здійснити ремонт систем та запуск», – додав Мальський.

Цифра дня

За останні чотири роки український IT-ринок збільшився вдвічі і став одним з головних напрямків експорту послуг. Станом на початок 2019 року в галузі працювало приблизно 184,7 тис. IT-фахівців. Вона приносить країні близько $5 млрд на рік. Згідно з прогнозами авторів дослідження, до 2020 року кількість айтішників збільшиться до 220 тис. фахівців.

Розбірки футбольних фанатів

 

Вчора о 23:15 на площі Ринок виникла масова бійка​ між українськими та французькими футбольними фанатами. За інформацією поліції, у бійці взяли участь понад 100 осіб. На місце викликали понад десять екіпажів поліції, правоохоронцям вдалося затримати 12 учасників сутичок, більшість з яких є французами. Відомо, що під час затримання постраждали двоє поліцейських, а також пошкодили два авто поліції.

Сьогодні, 7 листопада, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч Ліги Європи між українською «Олександрією» та французьким «Сент-Етьєном». Напередодні матчу мер Львова Андрій Садовий звертався до правоохоронців з проханням забезпечити дотримання правопорядку.

Короткий огляд інших новин

Що подивитися

У Львівській національній галереї мистецтв імені Б.Г. Возницького відкрилась виставка графіки двох митців з Польщі. Під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща у Львові,в рамках VIII графічного конкурсу «Індекс імені Маріуша Казани», відвідувачам представили цикл графіки «BESTIARY» проф. Аґнєшки Цєслінської та проект проф. Кшиштофа Томальського «Big Bang. Genesis».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: