Вікенд у Львові. Куди піти 9 і 10 листопада

Найцікавіші події у Львові на вихідних 9 і 10 листопада.

Виступи відомих бандуристів, виступи Alina Pash та Тартак та харизматичний ораторський курс — в афіші подій від ІА Дивись.info.

ІІІ Lviv Bandur Fest

9–10 листопада, Львівська філармонія, Ляльковий театр, Палац культури ім. Г. Хоткевича

Любиш бандуру? А хочеш почути, як вона звучить у поєднанні з сучасними інструментами?  Тоді приходь на ІІІ Lviv Bandur Fest.  У програмі фестивалю виступи відомих бандуристів зі Львова, Тернополя і Києва. Спеціальний гість фестивалю, відомий бандурист з США – Юліан Китастий.  Окрім цього відбудуться презентації сучасних свіжих альбомів бандур-гуртів, майстер-класи та презентація унікального мобільного додатку.

ALINA PASH. Pinteatour у Львові

9 листопада, 20:00, !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24

Alina Pash, молода українська співачка, в квітні минулого року презентувала дебютний сингл під назвою "Бітанґа" та стала відкриттям для української поп-електроніки. ЇЇ пісні - яскравий мікс з етно та електроніки, хіп-хопу і трайбл-бітів із нальотом містичного закарпатського фольклору. Цієї осені співачка розпочинає PINTEATOUR містами України.

Тартак

10 листопада, 20:00 – 23:00, !FESTrepublic, вул. Старознесенська, 24

В Україні є поп-музика, є рок-музика, є альтернатива, а є група «ТАРТАК»:fire:
Легендарний український гурт знову у Львові! Тартак – це епоха, це музика, яка стала рідною для цілого покоління. В програмі концерту класика, улюблені, перевірені часом хіти, а також «божевільні танці» та фірмова вибухова енергія, яку вміє дарувати своїм шанувальникам лише справжня легенда української рок-сцени.

Харизматичний ораторський курс: листопадовий набір

9 листопада – 1 грудня, Вул. Лесі Українки, 16

ХариZматичний ораторський курс – це мікс індивідуальних та групових занять. Це 5 тижнів плідної праці, протягом яких Ваші ораторські навички будуть прокачувати 2 професійні тренери з досвідом публічних виступів понад 10 років. Це можливість експериментувати, імпровізувати, надзвичайно швидко освоїти ораторську базу. Перед курсом пропонується безкоштовний урок в будь-який зручний для вас час, щоб зрозуміти всю міць курсу.

Yoga Pizza Party #14

10 листопада, 18:00, Студія йоги та медитації «Mantra House», вул. Дудаєва, 14

Потрапивши на подібну вечірку на тропічному острові двоє друзів, Олег-серфер та Макс-музикант, вирішили зробити щось подібне у Львові. «Ми власноруч приготували піцу, лимонад, зібрали друзів музикантів, і нам нереально сподобалось!», – каже Макс, – «Потім все переросло в такий проект як Yoga Pizza Party. Маштаби зросли, але ми й надалі все робимо власноруч. Ми відчуваємо, що так все по-справжньому».

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: