На Сколівщині може з’явитися гірськолижний мегакурорт, а Мальський переїде в Новояворівськ або Новий Розділ. Головні новини 11 листопада

Мальсткий

Коли з'явиться тепло в Новояворівську та Новому Роздолі та чи продаватимуть землю іноземцям. ІА Дивись.Info зібрала огляд головних новин дня, що минає.

Славське хоче створити конкуренцію Буковелю

На Сколівщині може з’явитися гірськолижний мегакурорт – один з найбільш в Україні, який складе конкуренцію відомому «Буковелю». Це стало можливо завдяки створенню Славської ОТГ. Про це в ексклюзивному репортажі Дивись.Info.

Новий Розділ і Новояворівськ досі без тепла

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський пообіцяв, що управляючі компанії для Нового Роздолу та Новояворівська вибиратимуть за скороченою процедурою – не довше, ніж до четверга. Це дасть нагоду запустити ТЕЦ уже за 7-10 днів. В обох місцях оголошено надзвичайний стан, однак ситуація не ідентична, наголосив очільник області:

«У Новояворівську ситуація краща – там системи повністю заповнені водою. Тому ми чекаємо тільки на підключення газу. У Новому Роздолі цього не зроблено. Відтак у Новояворівську, якщо у середу-четвер буде визначено управляючу компанію, тепло може з’явитися вже в суботу-неділю. З людьми є порозуміння, що вони готові на вихідних працювати. Залишається лише питання виплати заробітної плати».

Сам голова адміністрації сьогодні побував у Новому Роздолі і навіть сказав, що готовий перебувати в кризових містах, аж поки люди не отримають тепло в домівки.

Обшук у Дубневича-старшого

Минуло лише кілька днів, відколи Ярослав Дубневича звільнили під заставу, як правоохоронці завітали з обшуком до іншого брата – Богдана. Детективи НАБУ вилучили мобільний телефон iPhone XS з листуванням в інтернеті, договори про дарування коштів, розписки про отримання грошей і флешку, на якій, поміж інших, був файл «Кучма.сontacts»

Зеленський обіцяє земельний референдум

Президент України оприлюднив відеозвернення до громадян України, присвячене відкриттю ринку землі сільськогосподарського призначення. Зокрема Зеленський пообіцяв, що питання продажу землі іноземцям вирішуватимуть на всеукраїнському референдумі.

Короткий огляд інших новин

Довіра до Зеленського впала, однак президентові все ще вірить 68% українців.

«Нафтогаз» підвищив ціну на газ для населення.

Міністр оборони Андрій Загороднюк пообіцяв перейти до професійної армії та скасувати призов.

На львівському летовищі через негоду затримували та переносили авіарейси

Не кращою буде погода і завтра. Штормове попередження: пориви вітру і туман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: