Гончарук позитивно оцінив дії Мальського та розповів, хто винний у проблемах з ТЕЦ

IMG_7929

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук під час свого візиту на ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі відзначив, що влада Львівщини зробила усе від неї залежне, щоб не допустити зриву опалювального сезону.

По це пише Leopolis.news.

«Станом на сьогодні, на мою особисту думку, очільник обласної державної адміністрації зробив все від нього залежне, щоб цю ситуацію вирулити. Проблему я тут бачу в іншому. Цими об’єктами управляє незрозуміла мені приватна структура, яка дивним чином себе поводить, і по якій, на мою особисту думку, має бути порушена кримінальна справа», – сказав прем’єр-міністр.

Читайте також: Олексій Гончарук доручив вирішити проблему з опаленням на Львівщині вже до вихідних

Гончарук також наголосив, що ситуація, яка склалась у Новому Роздолі та Новояворівську, є неприйнятною.

«На мою думку, це не припустима ситуація. Це погано. Саме тому я сюди приїхав, щоб дати оцінку роботі людей, які за це відповідають: місцевої влади, роботі АРМИ, звернутися до правоохоронних органів, щоб вони порушили справи і дали оцінку роботі директорів в тому числі цього приватного підприємства».

За словами голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського, ним постійно моніторилось це питання, хоч юридично повне управління здійснювалось АРМА та ТОВ «Гарант Енерго М», було проведено ряд заходів по запобіганню техногенної катастрофи та у перший же дозволений законодавством день оголошено надзвичайну ситуацію по заздалегідь підготованих протоколах, що дало змогу оперативно запросити корпорацію «Нафтогаз Україна» до управління ТЕЦ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: