Слідчий у справі моряків поїхав до Керчі оформляти повернення українських катерів

24dadaf8b44d5227aa93a554e73f25a0

Слідчий у справі українських моряків перебуває зараз в окупованій Керчі, де досі залишалися захоплені російською ФСБ українські військові катери.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на коментар російського адвоката Миколи Полозова в ранковому ефірі проекту Радіо Свобода Радіо Крим.Реалії.

«Питання про передачу українських суден піднімали ще кілька тижнів тому, і про це ми говорили зі слідчим. Він говорив, що планує поїхати до Керчі і братиме участь в якихось діях з оформлення передачі цих суден. Зараз слідчий виїхав туди і це, ймовірно, свідчить про те, що передача суден все ж здійсниться».

Раніше Полозов повідомляв, що Росія після повернення Україні захоплених біля берегів Криму військових кораблів повинна припинити кримінальну справу проти українських моряків.

17 листопада прес-служба прикордонного управління ФСБ Росії в анексованому Криму повідомила, що захоплені Росією три українських військових судна – буксир «Яни Капу» і малі броньовані артилерійські катери «Нікополь» і «Бердянськ» – уже відбуксирували з порту Керч і передадуть Україні 18 листопада.​

У неділю судна в керченському порту почали готувати до відправлення. Згодом вони в супроводі російської берегової охорони вийшли в Керченську протоку в бік Чорного моря.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: