Вікенд у Львові. Куди піти 23 і 24 листопада

Найцікавіші події у Львові на вихідних 23  і 24 листопада.

Дні українського кіно, нове та оригінальне відчитання лемківських пісень та святкування четвертої річниці титулу Львова як Міста літератури ЮНЕСКО — в афіші подій від ІА Дивись.info.

Дні українського кіно

23-24 листопада, Кінопалац «Коперник» (вулиця Коперника, 9)

Упродовж чотирьох днів відвідувачам продемонструють 6 повнометражних та добірку свіжих короткометражних фільмів від українських режисерів. Це фільми, які недовго або взагалі не були в прокаті та поєднані головним питанням - "Хто ми" або "Хто я". Після перегляду відбудеться обговорення побаченого із учасниками знімальних груп. Програма за посиланням.

Місто, що надихає. Історії.

23 - 24 листопада, 10:00, Палац культури ім. Г.Хоткевича (вул. Кушевича С., 1)

Фестиваль - святкування четвертої річниці титулу Львова як Міста літератури ЮНЕСКО, цьогоріч приурочений історіям. Історіям талантів, історіям успіхів та невдач, історіям правдивим та вигаданим, та, головне, історіям живим. Деталі за посиланням.

Форум Молодих Політиків

23-24 листопада, 10:00, Львів, вулиця Володимира Винниченка, 18.

Форум поділений на дві частини – у перший день роботи, 23 листопада, молоді люди, які цікавляться політикою та політичними процесам, а також молоді члени діючих політичних партій, матимуть змогу взяти участь в цікавих лекціях, панельних дискусіях та воркшопах від діючих та колишніх депутатів локального, обласного та національного рівня.

Другий день – 24 листопада, призначений також для молоді та депутатів з ОТГ Львівської області, які отримують корисну інформацію про практичну діяльність депутатів, інструменти ефективної комунікації з виборцями та громадою, а також про способи вирішення проблемних питань на місцях. Також деякі воркшопи будуть цікаві особам, що пробують розібратись з реформою децентралізації. Деталі за посиланням.

Форум Superwoman LVIV

23 листопада, 09:30, готель «Соната» (вул. Морозна, 14)

Це унікальна work & life balance подія, де успішні жінки різних професій діляться своїм досвідом підприємництва, створення бізнесу, професійного та особистого зростання. Ми поєднали, на одному майданчику, бізнес-леді, топ-менеджерок, психологинь, журналісток, письменниць, дизайнерів, стилістів, рестораторок та представниць різноманітних професій для створення мотивуючої атмосфери нетворкінгу та народження надихаючих ідей. Програма форуму за посиланням.

Міжнародний проект Lemkovyna-Lem

24 листопада, 20:00, Lem Station, (вул. Дмитра Вітовського, 57)

Lemkovyna-Lem –  музично візуальне дійство. Це нове та оригінальне відчитання лемківських пісень. Це спроба пірнути до самої серцевини і суті пісні. Несподіване поєднання інструментів, підсилення почутого через відеоарт, поєднання унікальних голосів — все це разом забере слухача у світи, які дарує справжня пісня. У проекті співтворять відомі музиканти та співаки з різних країн. Деталі за посиланням.

Вистава «…п’єса Шекспіра «12 ніч», зіграна акторами далекої від Англії країни, що і не знали ніколи слів Шекспіра…»

23 листопада, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Це буде одна дуже стара історія. Ви знаєте що всі справжні історії дуже старі. І всі справжні нові – це завжди старі, дуже старі. Ті хто їх розказують – змінюють імена, героїв країни, де вони відбувалися. Іноді їм здається що це вони, вони перші розказали про кохання щось таке, чого світ до них не знав.

Вистава «Лісова пісня»

24 листопада, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

Вистава за п’єсою Лесі Українки у трьох колядах (за підтримки Благодійного Фонду «Розвиток України»). У виставі використані пісні фольклорних гуртів «Кросна», «Божичі», «Древо».

Виставка «Рожева»

До 4 грудня, Мистецька галерея Гері Боумена (вул. Наливайка, 18)

Як має виглядати така виставка? Справа в кольорі, в його символізмі? Мають бути рожеві картини? Ким тут виступає рожеве? Організаторки запросили різних художниць і художників, які щось сказали використовуючи цей колір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: