Адвокат з’ясовує у ДБР статус Звіробій у справі

marusia

Адвокат Андрій Писаренко подав заяву до Державного бюро розслідувань з проханням повідомити процесуальний статус його підзахисної - волонтерки Марусі Звіробій (Олени Біленької).

Про це він повідомив у коментарі журналістам у понеділок після відвідання разом з нею ДБР, повідомляє Укрінформ.

«Я подав адвокатський запит з проханням пояснити процесуальний статус мого клієнта та які негласні слідчі дії проводилися», - сказав він.

Адвокат додав, що його клієнтка Маруся Звіробій також подала до ДБР заяву про доступ до публічної інформації з проханням повідомити її процесуальний статус у кримінальному провадженні і які негласні слідчі дії були проведені.

Сама волонтерка Звіробій назвала слідчого у своїй справі «нормальним парнєм», а директора ДБР Романа Трубу таким, що діє «по беспредєлу».

«Слідчий - нормальний парєнь. Ми вже дружим. Але те, що твій командир сволота — це нічого не відміняє. Він діє по беспредєлу, і я не збираюся на це не зважати тільки тому, що мій слідчий хороший парєнь. Не пройде цей фокус», - сказала вона.

Як повідомлялося раніше, слідчі ДБР і спецпризначенці СБУ провели обшук у помешканні учасниці АТО і волонтерки Марусі Звіробій (Олена Біленька).

Вона разом з народним депутатом Софією Фединою є фігурантами справи, порушеної за фактом їх висловлювань на адресу президента.

Йдеться про спільне відеозвернення Звіробій і Федини, яке вони записали 26 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: